Kotterweg 3 6222NR Maastricht Momenteel gesloten
Vragen of opmerkingen? 043 361 64 55

S3 clean

S3 Clean is een productlijn die door Sour Schoonmaakgroothandel is ontwikkeld met als doel hoogwaardige reinigingsmiddelen aan te bieden tegen betaalbare prijzen. In een tijd waarin kostenbesparing belangrijk is, streven we ernaar om onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten te bieden die kunnen concurreren met de bekende A-merken, maar tegen scherpere prijzen. Onze S3 Clean-producten zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze net zo effectief zijn als de bekende A-merken. Of het nu gaat om reinigingsmiddelen voor vloeren, ramen, keukens, badkamers of andere toepassingen, we bieden een breed scala aan producten die aan verschillende schoonmaakbehoeften voldoen. Door te kiezen voor S3 Clean-producten kunt u niet alleen geld besparen, maar ook vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van onze reinigingsmiddelen. We begrijpen dat het belangrijk is om schoonmaakproducten te vinden die zowel betaalbaar als betrouwbaar zijn, en daarom streven we ernaar om onze S3 Clean-lijn aan te bieden als een voordelig alternatief voor onze klanten. Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige reinigingsmiddelen tegen scherpe prijzen in deze uitdagende tijden, overweeg dan eens onze S3 Clean-producten. We zijn ervan overtuigd dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen en u zullen helpen om uw schoonmaakdoelen te bereiken zonder uw budget te overschrijden.

S3 producten voor de vaatwas

S3 Clean biedt hoogwaardige vaatwasmiddelen speciaal ontworpen voor professionele vaatwassers en glazenspoelmachines. Onze vaatwasmiddelen zijn zorgvuldig samengesteld om optimale reinigingsprestaties te leveren in commerciële keukens, restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden. Onze productlijn omvat verschillende soorten vaatwasmiddelen, met of zonder chloor. Elk product is geformuleerd om vet, voedselresten en hardnekkige vlekken effectief te verwijderen, terwijl het tegelijkertijd zacht is voor glazen, bestek en serviesgoed. Onze vaatwasmiddelen zijn krachtig en efficiënt, waardoor ze perfect zijn voor drukke keukens waar snelheid en kwaliteit van essentieel belang zijn. Ze zorgen voor een grondige reiniging en laten uw vaat stralend schoon achter, zonder strepen of vlekken. Bovendien zijn onze vaatwasmiddelen economisch in gebruik en kunnen ze worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw vaatwasmachine en waterhardheid. Hierdoor bent u verzekerd van optimale resultaten en kunt u kosten besparen op lange termijn. Kies voor S3 Clean vaatwasmiddelen en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die uw professionele keuken verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze vaatwasmiddelen uw vaatwasproces kunnen optimaliseren.

S3 Pro Chlor Dishwash 10L
S3 clean, de schoonmaak specialist, heeft de perfecte match voor jouw professionele vaatwasser! Met het krachtige Pro Chlor Dishwash 10L, productnummer SV3410, blinkt jouw vaat in no-time weer als nieuw.
€ 48,70
S3 No Chlor Dishwash 10L
Bij S3 Clean is de No Chlor Dishwash 10L een echte must-have! Met productnummer SV4410 maakt dit vaatwasmiddel zonder chloor jouw vaat stralend schoon en fris. Gegarandeerd een topresultaat!
€ 43,30
S3 Rinse 'N Shine Plus
Als schoonmaak specialist weet hij precies welk naglansmiddel nodig is voor een stralend schone vaat. Met de Rinse 'N Shine Plus van S3 clean is hij altijd verzekerd van een glanzend resultaat. Product nummer: SN3405.
€ 28,15

S3 Producten voor dagelijks gebruik

S3 Clean biedt een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik, speciaal ontwikkeld voor diverse toepassingen in uw bedrijf of huishouden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om effectief en efficiënt vuil en vlekken te verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd zacht zijn voor oppervlakken en materialen. Voor vloerreiniging bieden we een scala aan reinigingsmiddelen, waaronder vloerreinigers voor tegels, linoleum, houten vloeren en meer. Onze sanitairreinigers zijn krachtig tegen kalkaanslag, zeepresten en bacteriën, en zorgen voor een hygiënisch schone omgeving in uw badkamers en toiletten. Voor meubilair hebben we speciale reinigingsmiddelen die vuil en vlekken effectief verwijderen zonder de oppervlakken te beschadigen. En voor keukens bieden we een breed scala aan producten, zoals ontvetters, keukenreinigers en afwasmiddelen, die helpen om vet en voedselresten moeiteloos te verwijderen. Onze S3 Clean reinigingsmiddelen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden betrouwbare prestaties om een schone en gezonde omgeving te behouden. Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, een restaurant, een hotel of een huishouden, onze producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen en situaties. Kies voor S3 Clean reinigingsmiddelen en ervaar de kwaliteit en effectiviteit die u nodig heeft om uw ruimtes schoon en fris te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze reinigingsmiddelen uw dagelijkse schoonmaakroutine kunnen verbeteren.

Allpro
Allpro 5L is de go-to allesreiniger voor dagelijks onderhoud van elk oppervlak! Met S3-formule en productnummer S30545 maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.
€ 30,65