Kotterweg 3 6222NR Maastricht Momenteel gesloten
Vragen of opmerkingen? 043 361 64 55

Eric Sour Schoonmaak
Carwash 


Bij Eric Sour Schoonmaak bieden we twee XXL wasboxen aan, elk met een indrukwekkende hoogte van 4 meter en een vloeroppervlakte van maar liefst 45m² per box. In deze ruime wasboxen kun je gemakkelijk en comfortabel je fiets, scooter, motor, boot, caravan, camper, auto of bestelbus schoonmaken, gebruikmakend van de hoogwaardige producten van Washtec. 

Onze wasboxen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen om een grondige reiniging te garanderen, ongeacht het voertuig dat je wilt schoonmaken. Of het nu gaat om een snelle opfrisbeurt of een grondige reiniging na een lange rit, onze wasboxen bieden alles wat je nodig hebt voor een schone en glanzende finish. 

Bij Eric Sour Schoonmaak maken we betalen eenvoudig en handig. Je kunt gemakkelijk betalen met pin, contant of met onze handige waspas. En met tarieven die beginnen vanaf slechts 2 euro, is onze service niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar voor iedereen. Dus kom langs bij Eric Sour Schoonmaak en maak gebruik van onze XXL wasboxen om je voertuig weer te laten stralen.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy*