Kotterweg 3 6222NR Maastricht Momenteel gesloten
Vragen of opmerkingen? 043 361 64 55

Eric Sour Schoonmaak
Verkoop & Advies 


Bij Eric Sour Schoonmaak bieden we niet alleen schoonmaakdiensten, maar ook een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmachines, schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen. Ons doel is om zowel particulieren als zakelijke klanten te voorzien van de beste producten en deskundig advies om hun schoonmaakwerkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren.

Ons Aanbod Schoonmaakmachines
- Stofzuigers: Professionele en industriële stofzuigers voor verschillende toepassingen, van kleine huishoudelijke taken tot grote commerciële schoonmaakprojecten. 
- Schrob- en Zuigmachines: Geavanceerde machines voor het schrobben en zuigen van harde vloeren, geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken.
- Hogedrukreinigers: Krachtige reinigers voor het verwijderen van hardnekkig vuil op buitenoppervlakken zoals terrassen, gevels en voertuigen.
- Tapijtreinigers: Effectieve oplossingen voor dieptereiniging van tapijten en stoffering.

Schoonmaakmiddelen
- Algemene Reinigers: Voor dagelijkse schoonmaaktaken, zoals allesreinigers en glasreinigers.
- Specifieke Reinigers: Voor gespecialiseerde taken, zoals ontvetters, kalkverwijderaars en sanitairreinigers.
- Desinfectiemiddelen: Voor het grondig desinfecteren van oppervlakken in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen.
- Milieuvriendelijke Opties: Ecologische schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor het milieu en de gezondheid.

Hulpmaterialen
- Dweilen en Mopssystemen: Diverse systemen voor het efficiënt dweilen van vloeren, inclusief emmers en perssystemen.
- Sponsen en Doeken: Hoogwaardige microvezeldoeken, sponsen en poetsdoeken voor verschillende schoonmaaktoepassingen.
- Borstelwerk: Een assortiment van borstels voor verschillende oppervlakken, inclusief stofborstels, schrobborstels en detailborstels. - Afvalbeheer: Prullenbakken, afvalzakken en recyclingoplossingen voor een georganiseerde afvalverwerking.

Advies en Ondersteuning
- Productadvies: Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste schoonmaakmachines en -middelen voor uw specifieke behoeften.
- Demonstraties en Training: We bieden productdemonstraties en trainingen aan om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw aankopen haalt.
- Onderhoud en Reparatie: Onderhouds- en reparatiediensten voor uw schoonmaakmachines om hun levensduur en prestaties te optimaliseren.
- Duurzaamheidsadvies: Advies over milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen en -praktijken om uw impact op het milieu te verminderen.

Waarom Kiezen voor Eric Sour Schoonmaak?
- Ruime Ervaring: Onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche stelt ons in staat om u het beste advies en de beste producten te bieden.
- Kwaliteitsproducten: We werken uitsluitend met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.
- Uitstekende Klantenservice: We streven naar klanttevredenheid door persoonlijke service en ondersteuning te bieden.
- Compleet Assortiment: Alles wat u nodig heeft voor uw schoonmaakwerkzaamheden vindt u bij ons, van machines en middelen tot hulpmaterialen.

Of u nu een professional bent in de schoonmaakindustrie of gewoon uw huis schoon wilt houden, Eric Sour Schoonmaak heeft alles wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy*