Kotterweg 3 6222NR Maastricht Momenteel gesloten
Vragen of opmerkingen? 043 361 64 55

Eric Sour Schoonmaak
Over ons 


Welkom bij Eric Sour Schoonmaak, uw toonaangevende totaalleverancier op het gebied van schoonmaak. Wij zijn er trots op om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden, variërend van algemene schoonmaakdiensten tot gespecialiseerde glasbewassing en specialistische reiniging. Of het nu gaat om een ​​kantoor, een fabriek, een winkelcentrum of een ander type pand, wij staan klaar om uw schoonmaakbehoeften te vervullen.  

Ons team van ervaren professionals beschikt over de expertise en de juiste apparatuur om zelfs de meest uitdagende schoonmaakprojecten aan te pakken. Of het nu gaat om het reinigen van ramen op grote hoogten, het verwijderen van graffiti, het reinigen van vloeren of het desinfecteren van sanitair, wij leveren hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.  

Naast onze schoonmaakdiensten bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan schoonmaakartikelen en -machines van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar reinigingsmiddelen, schoonmaakgereedschap, of industriële schoonmaakmachines, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw schoonmaaktaken efficiënt en effectief uit te voeren.  

Bij Eric Sour Schoonmaak streven we ernaar om uitstekende service te bieden, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. We luisteren naar uw wensen, leveren maatwerkoplossingen en zorgen ervoor dat uw pand altijd schoon en verzorgd is. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en producten, en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw schoonmaakbehoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en een schone en gezonde omgeving te creëren.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy*